Schrijf iets in het gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht
Je e-maildres wordt niet gepubliceerd.
Voor veiligheidsredenen slaan we het IP adres 2.59.64.52 op.
Het is mogelijk dat je bericht pas zichtbaar is eens wij het hebben nagekeken.
We hebben het recht om je bericht te bewerken, verwijderen of om het niet te publiceren.
67 entries.
Nieta De Young
Johan is a very thoughtful, experienced yoga practitioner and instructor who pays keen attention to the experiences of class participants - just like he considers the needs of one's body and how best to address them during massage. Each one is completely tailored to the moment, person, and body.
ANN VANHAMME
gesprek al dan niet met massage werkt heel verhelderend. Het gebruik van de klankschalen geeft iets extra aan het lichaam, je gaat volledig op in de klanken. In 1 woord: uniek! Dank je Johan.
Maya
Johan heeft mijn verwachtingen overtroffen. Voor het eerst sinds lang heb ik een heerlijk ontspannen en soepele rug. En de rest zal wel volgen...
Klara
Zeer authentiek en professioneel. Precies wat ik nodig had.
Sophie
Always a great massage.
Ann
Johan's massage was different from anything I ever had. I choosed a holistic treatment for fatigue. Honestly, I do not really understand how this massage worked, but my fatigue is gone and my energy is back, the day after I woke up feeling recovered. I did not have a chronic form of fatigue, but rather after a period of hard work, but still remarkable results. Thansk Johan!
Doris
Schitterende behandeling!!!
Rosalie
Opnieuw een echt helende massage gekregen. Plus een gesprek met een begripvol en realistisch iemand
Stien
Fantastische ervaring! Ik voelde me enorm veilig bij Johan. Na een openhartig gesprek heeft hij alle spanning uit mijn schouders en nek kunnen halen. Ik zal terug goed kunnen slapen.
Ana
Super ontvangst. Johan straalt enorme rust uit en heeft hele mooie inzichten, waardoor je meteen op je gemak bent en de ervaring meer toelaat. Voelde mij meteen lichter en opgewekter na de behandeling, Ik kom zeker terug!
Veronika
Als rugpatient stond ik iedere morgen op met pijn in de rug vanwege de stijfheid. Tot nu toe nog maar 1 sessie gedaan 2 dagen geleden en vandaag ben ik voor het eerst in maanden opgestaan zonder pijn.. En dat was heerlijk. Ik ga zeker terug
Bieke
Johan neemt de ruimte om echt te voelen wat er bij je speelt, voor de massage. Boeiend gesprek en een ideale manier om te "landen" en aanwezig te zijn voor de massage. Dankjewel Johan, en tot gauw.
Delphine
Must do for yourself!
Ays
Calming atmosphere and rejuvenating experience as always. Thank you.
Veronika
Goed en verhelderend gesprek vooraf. Deugddoende massage die me dichter bij mezelf bracht, heel diepgaand rustgevend werkte nog heel de dag na
Katrijn
I had no expectations of this massage, but I could give more then 5 stars, I would. It was incredible ๐Ÿ˜Š๐Ÿ”Œ
Femke
Je merkt dat hij een masseur is met veel ervaring. Zijn aanpak gaf me het gevoel dat ik centraal stond in het gebeuren en dat zijn focus op mijn welzijn lag. Het heeft enorm deugd gedaan en is voor herhaling vatbaar.
Margot
Een verademing. Even weg van de wereld. Heel ontspannen naar buiten gegaan. Lichaam verlost van spanningen. Dankjewel!
Esra
Je bent letterlijk in goede handen bij Johan. De gesprekken met en de massages van Johan helpen me steeds in het vinden van innerlijke rust en aanvaarding. Een warme en veilige omgeving waar ik me helemaal kan ontspannen en me zelfs een beetje thuis voel ๐Ÿ˜Š
Marieke
Helemaal waar ik al een tijdje naar op zoek was! De pijnpunten in mijn rug werden direct aangevoeld en vakkundig weggewerkt. Ik ben verlost van de spierspanning en daarbij horende hoofdpijn. Ik kom zeker terug!