Schrijf iets in het gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht
Je e-maildres wordt niet gepubliceerd.
Voor veiligheidsredenen slaan we het IP adres 2.59.64.52 op.
Het is mogelijk dat je bericht pas zichtbaar is eens wij het hebben nagekeken.
We hebben het recht om je bericht te bewerken, verwijderen of om het niet te publiceren.
73 entries.
Marieke
Johan heeft de ongelooflijke gave om je volledig tot rust te laten komen. Hij voelt heel intuรฏtief aan waar je (lichaam) nood aan hebt (heeft). Het voelt elke keer weer als een cadeautje voor jezelf. Ik raad de massages van harte aan aan iedereen die op zoek is naar connectie met zichzelf, rust, ontspanning ..
Chris Van Cleemputte
Johan is gewoon geboren om yoga en massages te geven. Hij is daarvoor voorbestemd. Hij kan zich enorm inleven in de noden van de mensen zonder zichzelf daarin te verliezen. Ik heb al vele yogalessen gevolgd bij hem alsook massages. Beiden zijn top ! Je komt er als herboren buiten. Ook ben ik mee geweest naar zijn yogaretraites naar Frankrijk en Bali. Ik vertrok er toch wel een beetje met een bang hartje naar toe maar dat was nergens voor nodig. Johan heeft het vermogen om het zodanig te organiseren dat iedereen er zich onmiddellijk ontspannen en goed bij voelt. Hij heeft zeker een genezend effect op mensen.
Tiny
Was reeds bekend met zoveel therapieรซn maar deze sprong er toch uit De intense overgave van lichaam en geest Het ritme in jezelf aanvoelen En niet onbelangrijk Eentje die dagen blijft nazinderen
Isabelle
Een massage bij Johan combineert wijsheid, ontspanning, verlichting & verrijking. Ik wandelde op zachte wolkjes huiswaarts.
Wim
Ik volg nu al meer dan 10 jaar Hatha-yoga bij Johan. Hij heeft mij warm gemaakt, en op zijn manier op de juiste manier uitgedaagd om mijn lichaam te 'trainen' en in evenwicht te brengen. Op dat vlak nbeetje mijn 'goeroe' ๐Ÿ™‚ Ik kom de maandagavond altijd tevreden, lichamelijk moe, en geestelijk ontspannen (vaak zelfs energierijk) terug thuis. Een goede nachtrust gegarandeerd. De les zelf is intens, gefocust en Johan zorgt dat iedereen op zijn/haar manier de les beleeft en leert en stretcht en zweet en beetje afziet en... voldaan huiswaarts keert. Hij legt de asana's perfect uit, toont voor, in spiegelbeeld.. Spontane flows waar mijn lichaam gewend aan geraakt.... Kortom, mijn maandagavond staat ingepland.
Joke
Johan begeleidt me al jaren. Hij kent mijn verhaal en doordat hij me steeds zonder oordeel beluistert, laat ik hem graag feedback geven, want zijn inzichten zijn heel juist en "boenk derop". Alleen al voor zijn woorden zou ik hem betalen. In de massages slaagt hij er steeds opnieuw in de energie in mij te laten stromen, van me af te laten vallen wat te zwaar was, en nieuw leven te laten opborrelen. Als ik bij Johan buiten kom, voel ik me keer op keer vreugdevol en dankbaar, voor mijn leven, en in een diepe liefde voor wie ik ben. Dank je Johan, je begeleiding doet me zoveel goed! je bent een meester in je vak (en weet dat ik zelden iemand als meester beschouw, daarvoor ben ik te eigen-wijs ๐Ÿ˜‰ Joke
Nieta De Young
Johan is a very thoughtful, experienced yoga practitioner and instructor who pays keen attention to the experiences of class participants - just like he considers the needs of one's body and how best to address them during massage. Each one is completely tailored to the moment, person, and body.
ANN VANHAMME
gesprek al dan niet met massage werkt heel verhelderend. Het gebruik van de klankschalen geeft iets extra aan het lichaam, je gaat volledig op in de klanken. In 1 woord: uniek! Dank je Johan.
Maya
Johan heeft mijn verwachtingen overtroffen. Voor het eerst sinds lang heb ik een heerlijk ontspannen en soepele rug. En de rest zal wel volgen...
Klara
Zeer authentiek en professioneel. Precies wat ik nodig had.
Sophie
Always a great massage.
Ann
Johan's massage was different from anything I ever had. I choosed a holistic treatment for fatigue. Honestly, I do not really understand how this massage worked, but my fatigue is gone and my energy is back, the day after I woke up feeling recovered. I did not have a chronic form of fatigue, but rather after a period of hard work, but still remarkable results. Thansk Johan!
Doris
Schitterende behandeling!!!
Rosalie
Opnieuw een echt helende massage gekregen. Plus een gesprek met een begripvol en realistisch iemand
Stien
Fantastische ervaring! Ik voelde me enorm veilig bij Johan. Na een openhartig gesprek heeft hij alle spanning uit mijn schouders en nek kunnen halen. Ik zal terug goed kunnen slapen.
Ana
Super ontvangst. Johan straalt enorme rust uit en heeft hele mooie inzichten, waardoor je meteen op je gemak bent en de ervaring meer toelaat. Voelde mij meteen lichter en opgewekter na de behandeling, Ik kom zeker terug!
Veronika
Als rugpatient stond ik iedere morgen op met pijn in de rug vanwege de stijfheid. Tot nu toe nog maar 1 sessie gedaan 2 dagen geleden en vandaag ben ik voor het eerst in maanden opgestaan zonder pijn.. En dat was heerlijk. Ik ga zeker terug
Bieke
Johan neemt de ruimte om echt te voelen wat er bij je speelt, voor de massage. Boeiend gesprek en een ideale manier om te "landen" en aanwezig te zijn voor de massage. Dankjewel Johan, en tot gauw.
Delphine
Must do for yourself!
Ays
Calming atmosphere and rejuvenating experience as always. Thank you.