Schrijf iets in het gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht
Je e-maildres wordt niet gepubliceerd.
Voor veiligheidsredenen slaan we het IP adres 2.59.64.52 op.
Het is mogelijk dat je bericht pas zichtbaar is eens wij het hebben nagekeken.
We hebben het recht om je bericht te bewerken, verwijderen of om het niet te publiceren.
67 entries.
Marieke
Ik voelde meteen een opluchting in de stress in mijn rug en nek en kan Johan alleen maar aanbevelen.
Sylvie
Een diepe massage die soms pittig is maar waarbij je je energie achteraf weer voelt stromen.
Ada
Zeer goede massage, luistert ook aandachtig naar de klachten, zeer effectief bij acute stress.
Marleen
Een hele fijne ervaring. Johan luistert oprecht en geรฏnteresseerd. Na de massage voelde ik me heel licht. Dankjewel Johan!
Ellen
Hoe deugddoend was deze sessie weeral! Was te lang geleden na het verplicht sluiten. Super inspirerend gesprek en super ontspannende behandeling. Johan neemt zijn tijd, luistert en zijn handen zijn goud waard. Tot heel binnenkort!
Ellen
Johan neemt de tijd om naar jouw verhaal te luisteren. Zijn massage is individueel afgestemd. Ben je op zoek naar een massage die naar binnen werkt dan ben je op het juiste adres.
Nathalie
Je overgeven aan professionele handen en even de wereld aan de kant zetten. Een aanrader voor lichaam en geest.
Nathalie
Johan creรซert de rust en verbinding met jezelf waar we in onze hectische maatschappij allemaal zoโ€™n nood aan hebben. Zijn holistische massages laten een diepe ontspanning na in je hele lijf en herverbinden je geest met je lichaam.
Nathalie
Na de massage ging ik als herboren buitenโ€ฆ zeer deskundig, aangename en mooi ingerichte ruimte, warme sfeer.
Riet
Rustig. To the point
Maureen
Bedankt Johan, voor deze fijne massage, jouw aanraking is healend en je wijsheid voel je op diep zielsniveau.
Annelaure
Johan combineert kunde met toewijding en empathie. Een rustmoment dat kracht geeft en nazindert...
Marine
Een man met een zeer hoog bewustzijn. Het holistische referentiekader van Johan, maakt dat je ziel dat exacte krijgt, waar je voor kwam. Ik voelde me gehoord zonder woorden, gezien zonder ogen en gedragen met veel respect. Deed enorm deugd.
Nicole
Not โ€šjustโ€˜ a massage. I felt at peace and heard, a deeply personal experience overall. I will definitely come back.
Sabine
Johan heeft the magic healing touch en de kracht van aanwezig zijn en een veilige plek te creรซren. we kijken al uit naar de volgende massage.
Isabelle
Beste Johan, Elke keer opnieuw doe je exact wat ervoor zorgt dat ik bij jou kan vertrekken met letterlijk minder pijn, met minder verdriet of angst en met meer energie dan toen ik bij je aankwam. Dank voor je secure en volgehouden werk, voor je stiltes en voor de veilige omgeving die je creรซert!
Kathleen
Johan heeft dingen teweeg gebracht die er elk moment gingen uitkomen, die gingen besproken worden, en los gelaten worden. Dank je wel Johan om me zo warm te ontvangen en tot de volgende!
Ellen
Een massage ontvangen van Johan is elke keer weer anders, de bewegingen die hij uitvoert zijn gelijkaardig en vertrouwd. De energie die zo ontstaat heeft effect net waar je het op dat moment het meeste nodig hebt. Johan is heel zorgzaam en straalt rust uit. Ik voel me telkens opnieuw weer wat meer geheeld na een behandeling.
Vanessa
Johan luistert naar je verhaal en stemt de behandeling daar wonderwel op af. Elke sessie is anders, persoonlijk en net wat je op dat ogenblik nodig hebt.
Lotte
Een heel mooie ervaring! Johan is heel goed in wat hij doet! Ik kan iedereen echt aanraden om een behandeling bij Johan te boeken. Je voelt ook dat hij enorm veel ervaring en kracht heeft๐Ÿค hij luistert ook echt en een hele aangename ruimte met mooie stenen en elementen. Bedankt om mij te helpen๐Ÿฆ‹ Ik kom zeker terug!