Schrijf iets in het gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht
Je e-maildres wordt niet gepubliceerd.
Voor veiligheidsredenen slaan we het IP adres 34.204.174.110 op.
Het is mogelijk dat je bericht pas zichtbaar is eens wij het hebben nagekeken.
We hebben het recht om je bericht te bewerken, verwijderen of om het niet te publiceren.
66 entries.
Stien
Fantastische ervaring! Ik voelde me enorm veilig bij Johan. Na een openhartig gesprek heeft hij alle spanning uit mijn schouders en nek kunnen halen. Ik zal terug goed kunnen slapen.
Ana
Super ontvangst. Johan straalt enorme rust uit en heeft hele mooie inzichten, waardoor je meteen op je gemak bent en de ervaring meer toelaat. Voelde mij meteen lichter en opgewekter na de behandeling, Ik kom zeker terug!
Veronica
Johan neemt de ruimte om echt te voelen wat er bij je speelt, voor de massage. Boeiend gesprek en een ideale manier om te "landen" en aanwezig te zijn voor de massage. Dankjewel Johan, en tot gauw.
Ays
Calming atmosphere and rejuvenating experience as always. Thank you.
Hannelore
De holistische massage was een onbeschrijflijke ervaring! Enorm intens, duidelijk effect, waarvoor dank!
Ays
I have seen a lot of massage therapists as well as physiotherapists and this was by far the best treatment I have received. He knows how to adapt the treatment according to your needs and physical condition. I have been feeling much more energised after the treatment. Thanks Johan
Inge
ik kan geen woorden vinden voor je magic touch! de pijn is erg veminderd, niet helemaal weg.. maar verbluffend! zo fijn! Ik zou graag meer van je willen leren, dus als je nog is workshops doet of dergelijke. Ik ben erg geintereseerd ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™
Maen
Dag Johan, Wij willen je nog eens te bedanken voor je genereuze aanpak van afgelopen week. Ik hoorde Kris net zeggen aan onze zoon, wat een uitzonderlijke leraar je bent, en hoe deugdzaam deze week was. Ik wil je ook zeggen dat je straffer bent dan het artikel in 'Psychologie' je beschrijft. Dat je voor je studenten veel betekent, en hen altijd opnieuw meeneemt in je boeiende wereld.
Anouk
Wekelijks neem ik deel aan verschillende lessen van Johan en dit sinds meerdere jaren nu. Het vormt een mooie combinatie met andere yoga lessen. Zijn massages hebben me ook al meerdere malen verder geholpen in het losmaken van energie blokkades waarvoor dank.
Wided Mechria
Er zijn zo van die mensen die je niet genoeg kunt bedanken. Wel, Johan Louncke... Ik kwam ietsje meer dan een jaar geleden bij u omdat ik vreselijke spier- en gewrichtspijnen had en op zoek was naar hulp. Dankzij uw wijsheid, handelingen, kennis en begrip over het lichaam, ben ik vandaag een ander mens. Ik kom ieder keer bij jou binnen met fysische pijnen en ongemakken, maar vertrek dan weer telkens als een jong verlicht veulen... Dank u. Dank u.
Voor mij was het de eerste keer dat ik een lichaamsmassage liet doen. Het werd meteen duidelijk dat Johan heel goed weet waar hij mee bezig is. Ik ben er buitengewandeld met een heel nieuwe beleving van lichaam en geest. Een echte aanrader.
Een ongelooflijke ervaring! De holistische massage werkte in op verschillende niveaus en bleef daarna lang nazinderen in lichaam en geest. Bedankt!
Hi Johan, Uw yogalessen deze week waren weer eens bijzonder, bijzonder goed!! for me: you're the best yoga teacher in the world!!!! tot gauw Namastรฉ
Bea
Dankjewel Johan,ik wil je nogmaals zeggen dat ik ongelooflijk veel deugd heb aan jouw massages. De laatste was een echte voltreffer. De voorbije dagen had ik lage rugpijn (waarschijnlijk over mijn grenzen gegaan) en voel me nu weer veel vrijer!
Bedankt voor deze wel erg bijzondere massage ! Achteraf was ik compleet van de kaart en overdonderd door uw repertoire aan massage technieken (shiatsu, thai, healing). Maar ik heb deze nacht ongelooflijk goed en diep geslapen. Ook heb ik de hele avond een echte 'natural high' ervaren. Mijn spiertonus is nu terug normaal en alle blokkades zijn volledig weggewerkt. Ik kijk al uit naar de volgende sessie ! Respect !
Zaterdag heeft ongelofelijk zijn effect gehad , geen hoofdpijn meer en rugpijn enorm verminderd. Bedankt voor de doeltreffende behandeling.
Dag Johan, Van harte bedankt voor deze schitterende yogasessie. Zeer knap gebracht en heel verrijkend!
Bรฉatrice
Johan, Je uitleg van ieder yoga beweging ervaar ik als een tekening die je in alle details schetst met woorden. De richting, accenten, spanningen, loslaten, enz. wordt besproken. Je kneedt ons als een sculptuur die telkens vernieuwd wordt . Ik ervaar echte schoonheid in de bewegingen. Heel fijn van dat te mogen beleven. Dank je Tot binnenkort
Dag Johan, Dankzij de problemen aan mijn rug heb ik yoga ontdekt ! Bijna dagelijks hou ik me eraan. Gewoon eventjes in het moment vertoeven en de levensenergie door mijn lichaam voelen stromen. Ik kan er zo van genieten. Vooral naar jouw lessen kom ik zo graag. Hoe jij de houdingen kunt aangeven, tot in het kleinste detail beschreven ! Je houdt rekening met iedereens mogelijkheden en beperkingen. Je speelt in op wat je ziet in de zaal. Je hebt alles in 't oog ... Bedankt voor alles wat je me tijdens deze lessen al hebt bijgebracht en nog zult bijbrengen ! Ik heb nog veel te leren. Niet in het minst wil ik je bedanken voor de meditatiemomenten ! Ik ben dan precies ergens of juist nergens? Ik voel me dan zo vrij en neem dan zoveel energie in mij op ! Spijtig dat dat gevoel zo tijdelijk is... Ik wil je heel erg bedanken voor je heel professionele massage ! Ik ben al trillend weggegaan van bij jou. Stilletjes aan is dat weggetrokken. Nu voelt vooral mijn hart precies veel lichter. Je handen doen zoveel meer dan gewoon masseren !
Dag Johan, Ik ben รฉรฉn van de vele vrouwen (en sommige mannen) die bij jou op zaterdagmorgen Asudra yoga volgt in Shambho. Ook al is de zaal steeds 'very crowded", toch slaag je er steeds in om iedereen helemaal gefocused te houden op zichzelf. Ik wil je bedanken voor de hele mooie en inspirerende yoga lessen. Ze geven me energie en brengen me in balans na mijn werkweek. Dank je!