Schrijf iets in het gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht
Je e-maildres wordt niet gepubliceerd.
Voor veiligheidsredenen slaan we het IP adres 2.59.64.52 op.
Het is mogelijk dat je bericht pas zichtbaar is eens wij het hebben nagekeken.
We hebben het recht om je bericht te bewerken, verwijderen of om het niet te publiceren.
72 entries.
Isabelle
Beste Johan, Elke keer opnieuw doe je exact wat ervoor zorgt dat ik bij jou kan vertrekken met letterlijk minder pijn, met minder verdriet of angst en met meer energie dan toen ik bij je aankwam. Dank voor je secure en volgehouden werk, voor je stiltes en voor de veilige omgeving die je creรซert!
Kathleen
Johan heeft dingen teweeg gebracht die er elk moment gingen uitkomen, die gingen besproken worden, en los gelaten worden. Dank je wel Johan om me zo warm te ontvangen en tot de volgende!
Ellen
Een massage ontvangen van Johan is elke keer weer anders, de bewegingen die hij uitvoert zijn gelijkaardig en vertrouwd. De energie die zo ontstaat heeft effect net waar je het op dat moment het meeste nodig hebt. Johan is heel zorgzaam en straalt rust uit. Ik voel me telkens opnieuw weer wat meer geheeld na een behandeling.
Vanessa
Johan luistert naar je verhaal en stemt de behandeling daar wonderwel op af. Elke sessie is anders, persoonlijk en net wat je op dat ogenblik nodig hebt.
Lotte
Een heel mooie ervaring! Johan is heel goed in wat hij doet! Ik kan iedereen echt aanraden om een behandeling bij Johan te boeken. Je voelt ook dat hij enorm veel ervaring en kracht heeft? hij luistert ook echt en een hele aangename ruimte met mooie stenen en elementen. Bedankt om mij te helpen? Ik kom zeker terug!
Lore
Zeldzaam kwalitatief lichaamswerk dat op integere wijze de terugkeer naar jezelf aanmoedigt. Johan's ervaren handelingen samen met de kracht van zijn verstilde aanwezigheid tijdens het geven verheffen dit werk tot diep heilzaam voor lichaam, geest en ziel.
Stien
Fantastische ervaring! Ik voelde me enorm veilig bij Johan. Na een openhartig gesprek heeft hij alle spanning uit mijn schouders en nek kunnen halen. Ik zal terug goed kunnen slapen.
Ana
Super ontvangst. Johan straalt enorme rust uit en heeft hele mooie inzichten, waardoor je meteen op je gemak bent en de ervaring meer toelaat. Voelde mij meteen lichter en opgewekter na de behandeling, Ik kom zeker terug!
Veronica
Johan neemt de ruimte om echt te voelen wat er bij je speelt, voor de massage. Boeiend gesprek en een ideale manier om te "landen" en aanwezig te zijn voor de massage. Dankjewel Johan, en tot gauw.
Ays
Calming atmosphere and rejuvenating experience as always. Thank you.
Hannelore
De holistische massage was een onbeschrijflijke ervaring! Enorm intens, duidelijk effect, waarvoor dank!
Ays
I have seen a lot of massage therapists as well as physiotherapists and this was by far the best treatment I have received. He knows how to adapt the treatment according to your needs and physical condition. I have been feeling much more energised after the treatment. Thanks Johan
Inge
ik kan geen woorden vinden voor je magic touch! de pijn is erg veminderd, niet helemaal weg.. maar verbluffend! zo fijn! Ik zou graag meer van je willen leren, dus als je nog is workshops doet of dergelijke. Ik ben erg geintereseerd ? ???
Maen
Dag Johan, Wij willen je nog eens te bedanken voor je genereuze aanpak van afgelopen week. Ik hoorde Kris net zeggen aan onze zoon, wat een uitzonderlijke leraar je bent, en hoe deugdzaam deze week was. Ik wil je ook zeggen dat je straffer bent dan het artikel in 'Psychologie' je beschrijft. Dat je voor je studenten veel betekent, en hen altijd opnieuw meeneemt in je boeiende wereld.
Anouk
Wekelijks neem ik deel aan verschillende lessen van Johan en dit sinds meerdere jaren nu. Het vormt een mooie combinatie met andere yoga lessen. Zijn massages hebben me ook al meerdere malen verder geholpen in het losmaken van energie blokkades waarvoor dank.
Wided Mechria
Er zijn zo van die mensen die je niet genoeg kunt bedanken. Wel, Johan Louncke... Ik kwam ietsje meer dan een jaar geleden bij u omdat ik vreselijke spier- en gewrichtspijnen had en op zoek was naar hulp. Dankzij uw wijsheid, handelingen, kennis en begrip over het lichaam, ben ik vandaag een ander mens. Ik kom ieder keer bij jou binnen met fysische pijnen en ongemakken, maar vertrek dan weer telkens als een jong verlicht veulen... Dank u. Dank u.
Voor mij was het de eerste keer dat ik een lichaamsmassage liet doen. Het werd meteen duidelijk dat Johan heel goed weet waar hij mee bezig is. Ik ben er buitengewandeld met een heel nieuwe beleving van lichaam en geest. Een echte aanrader.
Een ongelooflijke ervaring! De holistische massage werkte in op verschillende niveaus en bleef daarna lang nazinderen in lichaam en geest. Bedankt!
Hi Johan, Uw yogalessen deze week waren weer eens bijzonder, bijzonder goed!! for me: you're the best yoga teacher in the world!!!! tot gauw Namastรฉ
Bea
Dankjewel Johan,ik wil je nogmaals zeggen dat ik ongelooflijk veel deugd heb aan jouw massages. De laatste was een echte voltreffer. De voorbije dagen had ik lage rugpijn (waarschijnlijk over mijn grenzen gegaan) en voel me nu weer veel vrijer!