Schrijf iets in het gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht
Je e-maildres wordt niet gepubliceerd.
Voor veiligheidsredenen slaan we het IP adres 44.192.20.240 op.
Het is mogelijk dat je bericht pas zichtbaar is eens wij het hebben nagekeken.
We hebben het recht om je bericht te bewerken, verwijderen of om het niet te publiceren.
72 entries.
Bedankt voor deze wel erg bijzondere massage ! Achteraf was ik compleet van de kaart en overdonderd door uw repertoire aan massage technieken (shiatsu, thai, healing). Maar ik heb deze nacht ongelooflijk goed en diep geslapen. Ook heb ik de hele avond een echte 'natural high' ervaren. Mijn spiertonus is nu terug normaal en alle blokkades zijn volledig weggewerkt. Ik kijk al uit naar de volgende sessie ! Respect !
Zaterdag heeft ongelofelijk zijn effect gehad , geen hoofdpijn meer en rugpijn enorm verminderd. Bedankt voor de doeltreffende behandeling.
Dag Johan, Van harte bedankt voor deze schitterende yogasessie. Zeer knap gebracht en heel verrijkend!
Bรฉatrice
Johan, Je uitleg van ieder yoga beweging ervaar ik als een tekening die je in alle details schetst met woorden. De richting, accenten, spanningen, loslaten, enz. wordt besproken. Je kneedt ons als een sculptuur die telkens vernieuwd wordt . Ik ervaar echte schoonheid in de bewegingen. Heel fijn van dat te mogen beleven. Dank je Tot binnenkort
Dag Johan, Dankzij de problemen aan mijn rug heb ik yoga ontdekt ! Bijna dagelijks hou ik me eraan. Gewoon eventjes in het moment vertoeven en de levensenergie door mijn lichaam voelen stromen. Ik kan er zo van genieten. Vooral naar jouw lessen kom ik zo graag. Hoe jij de houdingen kunt aangeven, tot in het kleinste detail beschreven ! Je houdt rekening met iedereens mogelijkheden en beperkingen. Je speelt in op wat je ziet in de zaal. Je hebt alles in 't oog ... Bedankt voor alles wat je me tijdens deze lessen al hebt bijgebracht en nog zult bijbrengen ! Ik heb nog veel te leren. Niet in het minst wil ik je bedanken voor de meditatiemomenten ! Ik ben dan precies ergens of juist nergens? Ik voel me dan zo vrij en neem dan zoveel energie in mij op ! Spijtig dat dat gevoel zo tijdelijk is... Ik wil je heel erg bedanken voor je heel professionele massage ! Ik ben al trillend weggegaan van bij jou. Stilletjes aan is dat weggetrokken. Nu voelt vooral mijn hart precies veel lichter. Je handen doen zoveel meer dan gewoon masseren !
Dag Johan, Ik ben รฉรฉn van de vele vrouwen (en sommige mannen) die bij jou op zaterdagmorgen Asudra yoga volgt in Shambho. Ook al is de zaal steeds 'very crowded", toch slaag je er steeds in om iedereen helemaal gefocused te houden op zichzelf. Ik wil je bedanken voor de hele mooie en inspirerende yoga lessen. Ze geven me energie en brengen me in balans na mijn werkweek. Dank je!
Evy Copejans
Er is zoveel veranderd sinds ik bij jou geweest ben. Ik lijk te zijn vrijgebroken uit een kamer waarin ik mezelf heb opgesloten. Het leven bestaat terug uit kansen en uitdagingen. Dank je om me terug helder te laten zien.
Darina
WOW Thank you very much for the class yesterday. It or you worked some magic! I think I had my eyes closed a lot of the time and found some connection and it felt so good.
Dag Johan, Ik wil je nog eens heel erg bedanken voor wat je deze namiddag met me gedaan hebt. Niettegenstaande ik moeilijk de spanningen kon lossen, heb jij het voor elkaar gekregen dat het nu heel stil in mijn lichaam is geworden, net alsof de storm in mij is gaan liggen. Je weet heel goed waar je mee bezig bent, je weet heel goed wat goed is voor mij en haalt er allerlei soorten technieken bij. Op het einde heb je met je handen van alles in mij teweeg gebracht: net een golf van energie of kracht die zich verplaatste tot diep in mijn onderbuik. Jij bent een heel speciaal iemand. Je verdient onmetelijk veel respect. Wat jij allemaal voor goeds doet voor anderen ! Jij geeft zoveel, je doet het met hart en ziel, je steekt er al je energie in ...
Zaterdag 12 april was super op de workshop!!! Ik ben er zeker van dat de andere mensen er ook van genoten hebben. Het was zo boeiend dat we na de workshop allen bleven zitten en Johan kreeg ons niet buiten....
Hallo Johan Wat een mooie ervaring. Je trok mijn buik open en die is mooi open gebleven, heel blij!!!! Had ook een mooie energie achteraf, nog altijd eigenlijk... De behandeling past perfect bij me. De volgende keer dat ik in Gent ben en er is ruimte maak ik nog es een afspraak ๐Ÿ™‚
Flo
So blessed ... Johan ...you are a gift from heaven...so greatfull for your classes...thank you!