“Ik ben de omstandigheden van mijn leven”


Naast energetisch lichaamswerk en meditatie, heb ik al meer dan twintig jaar de yoga vibe te pakken en geef nu achttien jaar les bij verschillende yogastudio’s in het Gentse. Af en toe organiseer ik yogavakanties en workshops in binnen en buitenland.

Ik hou van de uitdagingen die sommige vormen van yoga in zich dragen zoals Hattha en van krachtige reeksen zonnegroetvariaties en krijgerhoudingen, cardiovasculaire asana’s en bewegingen, maar in mijn lessen Asudra-yoga stimuleer ik een milde en diepe connectie met het bewustzijn in je lichaam.

Ons lichaam is een levend organisme. Met de juiste aandacht kunnen we de mystieke velden van ons innerlijk universum ontdekken. We leren de taal van ons lichaam beter begrijpen door te bewegen op het ritme van onze adem en door te ademen op het ritme van die beweging. In sommige houdingen geven we ons over aan de zwaartekracht, waar de stretches dieper doorwerken. Het is een rustige en toegankelijke vorm van yoga met als doel het ontwikkelen van harmonie, intuïtie, authenticiteit, innerlijke rust, en een diepe vrede.

Dat is tevens de basis van mijn massages en healings..

Op 6 juni 2017 ontmoette ik Eva De Groote die me voorstelde een interview te schrijven dat gepubliceerd zou worden in de zomer editie van Psychologies magazine.
De langere versie van dat interview kan je  hier lezen (De tekst vind je dan in je downloadmap).