“Richt je focus naar je wezenlijke zelf, waar alle kennis reeds aanwezig is.”


In 2003 gaf ik voor het eerst intuïtietrainingen. Het waren reeksen van zes dagen waarin yoga en meditatie een onderdeel vormden, samen met het stimuleren van fantasie en verbeelding, en het ontwikkelen van intuitïe en creativiteit.

Vanuit die workshops vroegen mensen me of ik ook yogalessen gaf.
Het duurde tot 2007 voordat ik dit concreet invulde. De afgelopen 6 jaar had ik quasi dagelijks, tussen mijn artistieke bezigheden door, een honderdtal zonnegroeten beoefend op het ritme van de Gayatri mantra, aangevuld met één of twee asana’s.

Allerlei workshops en opleidingen volgden, en ik dacht even dat het sjamanisme mijn leven zou uitstippelen. Een visonquest (hier kreeg ik nog een naam; “Veld van Overvloed”), zweethutten en vuurloop zijn bijzonder krachtige ervaringen geweest.

Elke workshop (net zoals elke yogales of massage) heeft tot doel om te evolueren naar de natuur van ons authentieke zelf, waar alle kennis reeds aanwezig is.. En een inzicht in hoe we op een wezenlijke manier verbonden zijn met de ander (met de wereld en de maatschappij in de eerste plaats, uitgebreider; door de tijd en ruimte, met het universum van alles wat is).

De voorbije 20 jaar gaf ik workshops, trainingen en retreats in binnen- en buitenland.

Het is mogelijk om yogalessen en workshops aan te bieden aan bedrijven.


Inademen en Uitademen in Menas; 19 augustus – 23 augustus

De Psoas, spier van de ziel; Zondag 22 en 29 september en 6 oktober van 14u-16u.

Lange les yoga en meditatie; Zondag 10 november van 14u-16u.

De wervelkolom, “Kanaal van energie en informatie”; Zondag 24 november en 1 & 8 december van 10.30-11.45.